Rekommendationen är att genomföra detta steg i guiden när anmälningstiden har löpt ut. Detta för att du som föreningsadministratör då har information om hur många lag som är anmälda till just denna tävling och klass. Förutsättningarna för detta steg ser olika ut beroende på hur många lag som är anmälda.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott (den idrott du skapade tidigare steg).

3. Välj aktuell tävling (den tävling du skapade i tidigare steg). Den aktuella tävlingen hittar du under någon av flikarna Anmälan Öppen, Kommande anmälningar eller Pågående.

4. Välj aktuell klass (den/de klasser du skapade i tidigare steg).

5. Har du genomfört tidigare steg i denna guide kommer du nu hitta en eller flera gröna knappar Skapa matcher. En för respektive serie/division som du skapat för klassen (se bild). Klicka på den gröna knappen Skapa matcher.

(Klicka på bilden för att göra den större)

6. I fältet Antal möten anger du hur många gånger lagen i serien/divisionen ska möta varandra. Ange siffran 1 för enkelmöte, 2 för dubbelmöte, 3 för trippelmöte, osv. I fältet Lottningsförfarande, välj alltid Standard (se bild). Klicka därefter på den gröna knappen Skapa matcher.

(Klicka på bilden för att göra den större)

7. Nu har matcherna för vald serie/division skaptas och det bör dyka upp en en siffra i kolumnen Matcher för serien/divisionen som du skapade matcher för (se bild).

(Klicka på bilden för att göra den större)

Gå vidare till Steg 11 - Tilldela tider