Rekommendationen är att genomföra detta steg i guiden när anmälningstiden har löpt ut. Detta för att du som föreningsadministratör då har information om hur många lag som är anmälda till just denna tävling och klass. Förutsättningarna för detta steg ser olika ut beroende på hur många lag som är anmälda.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott (den idrott du skapade tidigare steg).

3. Välj aktuell tävling (den tävling du skapade i tidigare steg). Den aktuella tävlingen hittar du under någon av flikarna Anmälan Öppen, Kommande anmälningar eller Pågående.

4. Välj aktuell klass (den/de klasser du skapade i tidigare steg).

5. Om du har följt de tidigare stegen i denna guide kommer denna vy nu dyka upp (se bild). Välj den gula knappen Flytta anmälningar för att koppla lag till serie.

(Klicka på bilden för att göra den större)

(Klicka på bilden för att göra den större)

6. Välj vilken serie du vill koppla lag till i fältet serie. I fältet Anmälningar väljer du vilka av de anmälda lagen som du vill koppla till vald serie (se bild). Klicka sedan på den gröna knappen Flytta anmälningar. Upprepa för att koppla lag till ytterligare en serie/division.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Gå vidare till Steg 10 - Skapa matcher