Rekommendationen är att genomföra detta steg i guiden när anmälningstiden har löpt ut. Detta för att du som föreningsadministratör då har information om hur många lag som är anmälda till just denna tävling och klass. Förutsättningarna för detta steg ser olika ut beroende på hur många lag som är anmälda.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott (den idrott du skapade i tidigare steg).

3. Välj aktuell tävling (den tävling du skapade i tidigare steg). Den aktuella tävlingen hittar du under någon av flikarna Anmälan öppen eller Kommande anmälningar.

4. Välj aktuell klass (den/de klasser du skapade i tidigare steg).

5. Klicka på den gula knappen Ändra under rubriken Steg om du önskar att ändra namnet till exempelvis Seriespel. Här kan du även ställa in hur många gånger respektive lag ska mötas i serien du skapar. Glöm inte att ange vilken tabell som ska användas i fältet Tabell (se bilder). När du är klar med ändringarna klicka på den gröna knappen Ändra för att spara ändringarna.

(Klicka på bilden för att göra den större)

(Klicka på bilden för att göra den större)

6. Lägg till serie genom att klicka på den gröna knappen Lägg till under rubriken Serier.

(Klicka på bilden för att göra den större)

7. Namnge serien och klicka på den gröna knappen Lägg till. Upprepa punkt 6 och 7 för att skapa fler än en serie. Exempelnamn för serier kan vara Division 1, Division 2, etc. Eller geografiska placeringar exempelvis Täby, Värmdö, Nacka, etc.

Gå vidare till Steg 9 - Koppla lag till serie