Ska ni fakturera ett företag för x antal träningstilfällen som medarbetarna kan använda?

1. Börja med att följa guiden här för att registrera ett företag.

2. Skapa sedan en grupp med samma företagsnamn genom att gå in på medlemmar -> grupper -> Lägg till grupp. Lägg sedan till företaget som ni skapat och deltagarna i gruppen.

3. När ni lagt till företaget så ska ni koppla på ett träningskort på företaget. Klicka här för att se guide för träningskort skapas.

4. Nu ska vi koppla träningskortet till gruppen. Börja med att söka upp gruppen som ni skapat och sedan klickar ni på visa.

5. Gå till fliken träningskort -> Lägg till träningskort -> Välj klippkortet -> Koppla kort till grupper -> sök upp företag -> Lägg till.

Nu kommer alla som tillhör gruppen att ha ett klippkort kopplat till sig. Antalet gånger dras av från hela beloppet. Företaget står som betalare för träningskortet.