Personer under 18 år tillåts nu inte längre att använda faktura som betalsätt. Administratörer har däremot möjlighet att per medlemskonto ställa in att medlem över 16 år kan använda faktura som betalsätt.

En bild som visar text

Automatiskt genererad beskrivning

Klick på medlemmar i vänstermenyn – sök – sen söker ni på relevant medlem. Inne på medlemsprofilen klickar ni sedan på ’’Ändra’’ och väljer fliken ’’Ekonomi’’ som visas på bilden och klicka i rutan för ’’Tillåt fakturaköp från 16 år’’.