Spontanaktivitet - En ansvarig/lagledare kan skapa en spontanaktivitet för sin grupp, tex en träning eller annat. Ett bra och enkelt sätt att erbjuda medlemmarna fler aktiviteter genom autonomi för lagledare och övriga ansvariga.

För att aktivera klicka på Schema i vänstermenyn – Inställningar, och scrolla sen ner till Aktivitetskategorier.

En bild som visar bord

Automatiskt genererad beskrivning

När ni gjort detta får ni upp bilden nedan, och sedan klickar ni för ’’Gruppansvarig kan lägga till aktivitet’’