Dashboards, som vi kallar den anpassningsbara startsidan, har bland annat fått flera komponenter att koppla på och går nu att använda som primär arbetsyta i systemet för vissa roller. Detta i form av både snabbt tillgänglig roll-relevant information och att snabbt också kunna genomföra flera arbetsuppgifter direkt på dessa roll-anpassade dashboards, istället för att behöva gå till olika platser i systemet.

Vi tillhandahåller nu några standardmallar så att det blir lättare att komma igång och skräddarsy sin startsida. Använd dem som de är, eller justera för just dina behov. Baserat på roll så väljer man med fördel motsvarande mall. De dashboard-mallar som nu lagts till är:

• Instruktör
  • Gruppträning
  • Ekonomi
  • Reception

Varje mall har olika funktioner och finesser, så växla mellan dem eller kombinera dina favorit-komponenter till just din supersmidiga Dashboard! Nedan listar vi de nya smarta “komponenter” som nu kan läggas på en dashboard. Inom parentes anger vi också vilka av ovanstående standardmallar som dessa komponenter är inlagda på om ni väljer att nyttja dessa färdiga mallar.