Den här guiden visar hur ni tar ut specialrapporter gällande föreningens ekonomi.

Gör på följande sätt
1. Klicka på Statistik i vänstermenyn och sedan på Specialrapporter

2. I spalten Rapport väljer ni sedan vilken typ av specialrapport ni önskar få fram och väljer sedan vilket tidsintervall och väljer datum i spalterna Från respektive Till
3. Klicka sedan på den gröna knappen Hämta rapport

4. Ni får då upp en sammanfattning av specialrapporten och väljer genom respektive grön knapp hur ni vill hämta filen; som PDF, Excel eller JSON