Skapa en eller flera olika klasser för tävlingen som du har skapat, exempelvis Herr, Dam och/eller Mix. De som vill anmäla lag till tävlingen kommer även få välja vilken klass de vill delta i.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott (den idrott som du skapade i tidigare steg)

3. Välj aktuell tävling (den tävling som du skapade i tidigare steg). Den aktuella tävlingen hittar du under någon av flikarna Anmälan öppen eller Kommande anmälningar (se bild).

(klicka på bilden för att göra den större)

4. Klicka på den gröna knappen Lägg till klass.

5. Fyll i önskade inställningar i de fält som dyker upp.

Tips:

• Under fliken Allmänt i fältet Tabellvälj den tabell som du skapade i tidigare steg.
  • Under fliken Anmälan i fältet Minst antal medlemmar per lagange siffran för att underlätta anmälan. Fler lagmedlemmar kan läggas till senare.
  • Under fliken Anmälan i fältet Anmälningsavgift, använd en redan registrerad produkt i webbshopen eller skapa en ny. Du skapar en nya produkt och genom att klicka på den gröna knappen Lägg till.
  • Under fliken Anmälan i fältet Frågor vid anmälan har du möjlighet att ställa frågor som ska besvaras vi anmälan. Exempelvis: Tröjfärg på laget? Önskemål av speldag? etc.

(klicka på bilden för att göra den större)

Gå vidare till Steg 8 - Skapa serie/serier