1. Välj Tävlingar à Inställningar i vänstermenyn

2. Välj fliken Tabeller.

3. Klicka på Lägg till.

4. Namnge sedan din tabell under fliken AllmäntExempelvis "Fotbollstabell".

5. Under fliken Visning kan du bland annat ändra färger mm. Dessa inställningar inte i superviktiga för slutresultatet.

6. Välj fliken Kolumner och lägg till kolumner genom att klicka på Lägg till kolumn. Fyll i fälten för respektive kolumn enligt bilderna nedan för att skapa en tabell som passar de flesta idrotterna.

7. Välj fliken Sortering och lägg till sorteringarna som nedan bild visar (standard).

8. Under fliken Streck är det möjligt att lägga till eventuella streck i tabellen som visar på vilka lag som exempelvis ska avancera till en högre serie, flyttas ned till en lägre serie, spela slutspel, etc.

Gå vidare till Steg 4 - Lägg till ogiltiga resultat