Under Lagidrott - Inställningar, i menyn till vänster, så kan du lägga till, ändra och ta bort händelsetyper för dina olika idrotter.

Välj fliken Händelsetyper och klicka på knappen Lägg till för att lägga till olika händelser som du vill ska kunna registreras. Det kan till exempel vara mål eller utvisning. Spara genom att klicka på Lägg till.

1. Observera att Poäng ska sättas till 0 (noll) för att inte påverka resultatrapporteringen efter matchen.
  2. Rutorna för Lag och Spelare ska vara ikryssade för att lagledare ska kunna lägga till händelsetypen du skapat.
  3. Väljer ni att fylla i avstängning för ett rött kort. T.ex. 1 match, så är spelaren som fått det röda kortet inte valbar till nästa match.

Om du fann den här artikeln användbar så kan du även ha användning av följande artikel: Poängberäkningstyper