Den här guiden visar hur medlemmar laddar ner KIT-appen samt förklarar vad medlemmen kan göra i appen.

I appen kan medlemmen boka och avboka sin träning, ändra sina kontaktuppgifter, köpa träningskort och se sin träningshistorik. Nya oregistrerade medlemmar kan också skapa ett nytt konto direkt i appen eller via hemsidan.

Såhär laddar du ner appen:

1. Sök på Gymsystem Boka i din smartphones appaffär.

App Store: Sök på Gymsystem Boka eller använda länken: https://appsto.re/se/_0-09.i

Play Butik: Sök på Gymsystem Boka eller använda länken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runningsystems.gymsystem.booking

2. Öppna appen och ange föreningens namn exempelvis "Korpen Jönköping".

3. Logga in genom att fylla i användarnamn och lösenord. Ange samma mailadress och lösenord som du använder på din förenings hemsida. Om du sedan tidigare inte är medlem utan önskar att köpa medlemskap, ange din mejladress och tryck på återställ lösenord. Du får då en länk skickad till din angivna mejladress där du kan klicka dig vidare och välja ett lösenord. Därefter behöver du köpa ett medlemskap via resursen Butik som du hittar i menyraden innan du kan boka in dig på pass/träning.

4. När du är inne i appen orienterar du dig runt genom menyn längst ner på sidan. Där hittar du alternativen hem, boka, tävling, butik, bokningar och nyheter. Nedan följer en förklaring av respektive menyalternativ.

Hem: Medlemmens egna sida. Här kan medlemmen själv uppdatera information om sig själv samt göra inställningar som ex. notiser, mejlutskick etc.

Boka: Här finner medlemmen föreningens träningsschema och kan boka in sig på pass.

Tävling: Här finner medlemmen information om föreningens tävlingar som exempelvis seriespel, tabeller etc.

Butik: Här kan medlemmen köpa produkter ur föreningens sortiment som exempelvis medlemskap eller träningskort.

Bokningar: Här får medlemmen en överblick av sina bokade pass/träningar, här kan medlemmen även avboka redan inbokade pass/träningar.

Nyheter: Här kan medlemmen se eventuella nyheter som föreningen valt att publicera.