Integrera KIT på hemsidan

I dagsläget finns tre alternativ för att integrera på en hemsida. Det går även bra att lägga upp en länk till medlemsinloggningen på ert företags Facebooksida – information om det hittas här.

1. Kunden länkar vidare till medlemssidan genom vanlig länk eller knapp på hemsidan.

2. Baka in medlemssidan med hjälp av en Iframe på sin hemsida. Kod brukar se ut såhär:
<iframe style=”width: 100%; height: 1500px;” src=”https://demo.gymsystem.se/member”></iframe>

3. Bygg en helt egen medlemssida med hjälp av API:er som då får den design ni själva vill.
Exempel på API-dokumentation finns här:
https://demo.gymsystem.se/apidoc/index.html?key=05fbcb89ac994ea11af58b506774ba6f4a34605bd8a862f6d00f4814f011611c

Zoezi jobbar även på att se över möjligheterna kring smidigare plugin för att kunna utnyttja API-erna på ett betydligt enklare sätt, alltså designa själva lite mer, dvs ett mellanting mellan ifram och API-lösningen.