Den här guiden visar hur ni som förening får er hemsida publicerad och kopplad på korpen.se.
På föreningens sida på korpen.se dyker en "knapp" upp som leder besökaren till er hemsida ifall ni lagt in er hemsidesadress i KIT. Såhär ser det ut på korpen.se på er föreningssida om ni lagt in er hemsideadress i KIT.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Såhär gör ni för att lägga till er hemsida i KIT:

1. Klicka på Inställningar

2. Klicka på Allmänt

3. I fältet Hemsida skriver eller klistrar ni in er webbadress.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Om ni som förening har en utbyggd föreningshemsida via korpen.se sker denna inställning automatiskt.