Det kan vara så att den aktiviteten ligger aktiverad i KIT men att den just nu inte pågår. För att dölja aktiviteten går ni in i KIT och inaktiverar aktiviteten. Givetvis kan ni aktivera aktiviteten i KIT när det är dags att dra igång den. Nedan följer en guide i hur du inaktiverar respektive aktiverar en aktivitet i KIT.

Inaktivera en aktivitet

1. Klicka på schema i vänstermenyn.

2. Klicka sedan på inställningar för att hamna på sidan för aktiviteter

3. Klicka på aktivitetskategori som aktiviteten tillhör exempelvis: Gruppträning, lagidrott etc.

4. Leta sedan reda på den specifika aktiviteten i listan (exempelvis som på bilden nedan: Gruppträning) och klicka på den röda knappen inaktivera. Ni kommer då att få upp en ruta med följande fråga: "Vill du verkligen inaktivera denna aktivitetstyp? Aktivitetstypen kommer att inaktiveras och kommer då inte kunna gå att välja för nya pass". Bekräfta frågan genom att klicka på den gula knappen Inaktivera.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Aktivera en aktivitet

1. Klicka på schema i vänstermenyn.

2. Klicka sedan på inställningar för att hamna på sidan för aktiviteter

3. Under aktivitetskategorier klickar ni på inaktiva

4. Leta sedan reda på den specifika aktiviteten i listan (exempelvis som på bilden: Rinkbandy) och klickar på den gröna knappen Aktivera. Ni kommer då att få upp en ruta med följande fråga:  "Har ni börjat köra denna typ av pass igen?". Bekräfta frågan genom att klicka på den gröna knappen Aktivera.