Då väljer du i standardaktiviteten ”Gympa” i KIT, och om du vill kan du fylla i “lätt” i textfältet ”Aktivitetens benämningI KIT och på korpen.se kommer då aktiviteten benämnas ”Gympa – lätt”. Anledningen till att aktiviteten bara kan heta Gympa är att det ska vara enkelt för de som söker efter just den aktiviteten att hitta den via exempelvis Google.

Om du följer exemplet i texten nedan ser det då ut såhär på korpen.se.

Nedan ser du var du ändrar Aktivitetens benämning i KIT.