För att aktiviteten ska synas på korpen.se är det viktigt att den har rätt namn. Den behöver döpas utefter en standardaktivitet. Anledningen till att aktiviteten behöver följa standardaktiviteten är för att det ska vara enkelt för de som söker efter just den typen av aktivitet. Ni kan fortfarande ha en egen benämning på aktiviteten genom att fylla i fältet Kompletterande namn, när ni skapar eller ändrar en aktivitet. Observera att ni också behöver välja en standardaktivitet i fältet Aktivitetstyp.

Gå in på korpen.se under Aktiviteter för att se om just den här aktiviteten finns. Du kan även se vilka aktiviteter som finns i KIT under respektive kategori.

Viktigt att aktiviteten är bokningsbar och synlig för medlemmar. Denna ruta hittar ni under Schema -> Inställningar -> Aktivitet -> Ändra aktivitetstyp -> Bocka sedan i rutan "visa för medlemmar".

Har din förening frågor får ni gärna kontakta oss på kit@korpen.se.