Börja med att gå in på inställningar ->resurser -> Lägg till. Där fyller ni i informationen om lokalen och klickar sedan på Lägg till resurs.

Gå sedan in på Resursbokning -> Hantera tjänster och sedan "Lägg till kategori". Fyll i informationen bocka i visa för medlemmar och klicka sedan på "Lägg till kategori".

Därefter så skapar vi tjänsten genom att klicka på "Lägg till tjänst". Här lägger ni sedan in förutsättningarna för lokalbokningen. Priset, tiden, infotexten, betalningsalternativ

Klicka sedan på "Lägg till tjänst" när ni fyllt i den informationen som ni behöver.