1. Lägga till aktivitet
  2. Klicka på Schema i vänstermenyn och välj Inställningar.
  3. Under rubriken Aktivitet (högst upp på sidan) klickar du på fliken Inaktiva. Scrolla ner eller sök efter den aktiviteten du vill ha. Observera att aktiviteterna är många och sträcker sig över flera sidor!
  4. När du hittat aktiviteten du vill ha klickar du på knappen Ändra till höger om aktivitetens namn.
  5. Kontrollera vilken Kategori aktiviteten tillhör och stäng sedan fönstret.
  6. Klicka på knappen Aktivera till höger om aktivitetens namn. I det nya fönster som öppnar sig klickar du på knappen Aktivera.
  7. Under rubriken Kategorier (längst ner på sidan) kontrollerar du om den aktuella kategorin finns under fliken Aktiva. Om kategorin inte finns där klickar du istället på fliken Inaktiva och letar upp den aktuella kategorin. Klicka på knappen Aktivera till höger om kategorin.
  8. För att använda den nya aktiviteten klickar du på Ny aktivitet i vänstermenyn. Välj kategori ur listan vid rubriken Kategori.
  9. Välj sedan aktivitet ur listan vid rubriken Aktivitet.
  10. Om aktiviteten eventuellt har ett namn som används lokalt i föreningen kan du lägga till det i fältet Aktivitetens benämning. Tillägget visas i schemat och på korpen.se.
  11. Fyll i övrig information så som datum, tid, instruktör, resurs (dvs plats) och avsluta med att klicka på knappen Lägg till