Domaradministration

1. Logga in i KIT.

2. Klicka på Domarschema i vänstermenyn. Där finns alla matcher som du är kopplad till.

3. För att se alla matcher som inte har en tillsatt domare – klicka på knappen Se matcher utan domare.

4. Klicka på en match i schemat för att se laguppställningen, rapportera ett resultat eller lägga till händelsetyper.

5. Se laguppställning – klicka på fliken Laguppställning.

6. Rapportera resultat - klicka på fliken Liverapportering, välj sedan Rapportera resultat. Lägg in det aktuella resultatet och avsluta genom att klicka på Spara ändring.

7. Lägga till Händelsetyper – Händelsetyper är till exempel mål, assist och gult kort. Klicka på fliken Liverappprtering och sedan på Registrera matchhändelser. Registrera aktuella matchhändelser för respektive spelare. Avsluta genom att klicka på Spara ändringar.

8. Ni kan även se era matcher en vecka bakåt och en vecka framåt i mitt flöde när ni precis har loggat in.