Den här guiden visar hur ni lägger till familjekonton samt löser medlemskap för respektive familjemedlem.

För att skapa en familj i systemet så går ni först in på ”mina sidor”. Scrolla sedan längs ner och klicka på skapa familj. Där har ni möjlighet att döpa familjen och klickar sedan på ”lägg till”.

1. Klicka sedan på ”gå till grupp”. Där har ni möjlighet att lägga till personer som tillhör den nya familjen. Klicka på "Lägg till ny medlem" och fyll i uppgifterna för samtliga.

2. När familjen är skapad behöver ni lösa ut ett medlemskap till respektive familjemedlem, börja med att klicka på mina sidor i vänstermenyn.

3. Klicka sedan på din bild högst upp till höger och välj det barnet som ni tänkt köpa ett medlemskap till.

1. Gå sedan till butiken och lös ut ett medlemskap för barnet. På samma sätt kan ni lösa ut ett träningskort till respektive familjemedlem.