För att skapa en familj i systemet så går ni först in på ”mina sidor”. Scrolla sedan längs ner och klicka på skapa familj. Där har ni möjlighet att döpa familjen och klickar sedan på ”lägg till”.

1. Klicka sedan på ”gå till grupp”. Där har ni möjlighet att lägga till personer som kommer tillhöra den nya familjen

1. För att kunna lösa ut ett medlemskap till respektive familjemedlem så kan ni börja med att klicka på mina sidor.
  2. 2.Klicka sedan på din bild högst upp till höger och välj det barnet som ni tänkt köpa ett träningskort till.

1. Gå sedan till butiken och lös ut ett träningskort eller medlemskap för barnet.