För att skapa en kurs så klickar ni först på kurser i KIT. Därefter behöver ni skapa en kategori. Där har ni möjlighet att döpa den till det ni vill att den ska heta I denna manual så har vi valt Vårterminen år 2020.

Kursen som vi väljer att skapa i detta sammanhang är Yoga senior och kommer kosta 700 kr för 12 tillfällen.

För att kunna göra denna kurs synlig i schemat så behöver vi aktivera själva passet yoga. Så vi går vidare till fliken Schema ->inställningar och sedan under inaktiva aktiviteter så söker vi upp yoga för att sedan aktivera den.

Nu går vi tillbaka till fliken kurser och klickar sedan på lägg till under "kurser"

Det kommer dyka upp en lång lista med info som ni kan fylla i. Klicka här för att följa nästa steg.