Du kan tilldela standardtröjnummer till spelarna i ditt lag, som sedan inför varje match bekräftas med ett enkelt knapptryck.

1. Gå in på ditt lag

2. Scrolla ner och klicka på Tilldela tröjnummer

3. Fyll i det nummer som ska vara standard för spelaren

För att sedan tilldela tröjnummer till en viss match gör du såhär (Observera att spelaren måste vara bokad på matchen för att vara med i laguppställningen):

1. Logga in på medlemssidan.

2. Klicka på ditt lag i vänstermenyn.

3. Leta upp och klicka på den aktuella matchen, välj Gå till match

4. Klicka på fliken Laguppställning.

5. Klicka på Knappen Tilldela tröjnummer.

6. Finns det tröjnummer inlagt på lagmedlemmarna enligt instruktionen ovan så finns dessa förvalda nu till matchen. Det går att ändra tillfälligt för den aktuella matchen om det behövs. Spara genom att klicka på tilldela tröjnummer. Detta gör då lagledaren inför varje match.