1. Logga in i KIT.

2. Klicka på ditt lag i vänstermenyn.

3. Klicka sedan på matchen i din kalender.

4. Klicka på Boka in lagmedlem

5. Välj dom spelare som du ska kalla till matchen genom att klicka på knappen Boka. Varje spelare får nu ett mail.

Observera att det inte går att boka in spelare om medlemskapet har gått ut för personen, eller om spelaren inte har fyllt i alla obligatoriska uppgifter.

6. Spelaren klickar på länken i mailet, loggar in och kommer direkt till den aktuella matchen. Under fliken Laguppställningar klickar spelaren på lagnamnet och kan efter det avboka sig på matchen om hen inte vill vara med.

7. En spelare kan boka på sig på en match utan att få en kallelse från lagledaren. Då ser lagledaren att personen är intresserad av att delta i matchen.