När du bjuder in lagmedlemmarna till laget får varje spelare ett mail med en länk. Länken

använder dom för att ansluta sig till laget. Det går att bjuda in lagmedlemmar löpande under

säsongen. En bra grej om ni värvar under säsongen!

1. Logga in i KIT.

2. Klicka på laget i vänstermenyn.

3. Klicka på knappen Bjud in, den finns längst ner på sidan.

4. Här finns två möjligheter att bjuda in spelare till laget:

a. Du kan välja att dela en länk (till exempel via sociala media). Tänk på att alla

som får länken har möjlighet att gå med i laget!

b. Du kan skriva in e-postadress till den/de som ska bjudas in. Separera

adresserna med kommatecken eller mellanslag.

5. Om du bjuder in genom e-postadresser skickar KIT ut ett mail med en länk.

Lagkompisen klickar på länken för att komma till KIT, registrera ett konto och köpa

medlemskap. När det är gjort kopplas lagkompisen till ert lag och du som lagledare

kan se alla lagmedlemmar längst ner på er lagsida.