Börja med att se till så att domarna finns i medlemsregistret. Vi rekommenderar att du skapar en grupp för domare inom respektive idrott och lägger alla domare i den. När du sedan tillsätter domare kan du enkelt välja personer från den gruppen. Du behöver inte dela ut någon särskild behörighet till domarna, den läggs till automatiskt när du kopplar domaren till matchen.

1. Klicka på Tävlingar/Administrera idrott, klicka på aktuell idrott.
  2. Klicka på fliken Pågående, klicka på aktuell tävling och klicka på aktuell spelklass.
  3. Klicka på knappen Tillsätt domare.
  4. Klicka på knappen Välj. Nu finns flera flikar i överkanten, välj antingen fliken Välj medlem eller fliken Välj grupp. Klicka på knappen Välj vid aktuell person, klicka Ok. Välj flera personer för att tillsätta fler domare på en match.
  5. Klicka sedan i rutan Matcher. Här ser du alla matcher som finns i divisionen. Klicka på de matcher personen ska döma.
  6. Spara genom att klicka på Tillsätt domare.

Ta bort domare från match

1. Klicka på Tävlingar/Administrera idrott, klicka på aktuell idrott.
  2. Klicka på fliken Pågående, klicka på aktuell tävling och klicka på aktuell spelklass.
  3. Klicka på knappen Tillsätt domare.
  4. Välj aktuell domare och ta bort aktuella matcher.
  5. Spara genom att klicka på Tillsätt domare.