Börja med att se till så att domarna finns i medlemsregistret. Vi rekommenderar att du skapar en grupp för domare inom respektive idrott och lägger alla domare i den. När du sedan tillsätter domare kan du enkelt välja personer från den gruppen. Du behöver inte dela ut någon särskild behörighet till domarna, den läggs till automatiskt när du kopplar domaren till matchen.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott.

3. Välj fliken Pågående längst upp på sidan.

4. Välj aktuell Tävling och Spelklass

5. Klicka på den blå knappen Tillsätt domare under rubriken Serier längst ned på sidan (se bild).

(Klicka på bilden för att göra den större)

6. Klicka på den gröna knappen Välj (se bild).

(Klicka på bilden för att göra den större)

7. Nu visas flera flikar i överkanten, välj antingen fliken Välj medlem eller Välj grupp. Leta upp personen som är tilltänkt att döma matchen och klicka på den gröna knappen Välj vid aktuell person och klicka sedan på den gröna knappen Ok längst ned till höger (se bild). OBS! Välj fler personer om du vill tillsätta fler domare på samma match.

(Klicka på bilden för att göra den större)

8. Klicka sedan i fältet Matcher för att välja den/de matcher i serien/divisionen som vald domare/valda domare ska döma (se bild). Spara genom att klicka på den gröna knappen Tillsätt domare.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Ta bort domare från match

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott.

3. Välj fliken Pågående längst upp på sidan.

4. Välj aktuell Tävling och Spelklass.

5. Klicka på den blå knappen Tillsätt domare under rubriken Serier längst ned på sidan.

6. Välj aktuell domare och ta bort aktuella matcher i fältet Matcher.

7. Spara genom att klicka på den gröna knappen Tillsätt domare.