1. Klicka på Tävlingar/Administrera idrott, klicka på aktuell idrott.
  2. Klicka på fliken Pågående, klicka på aktuell tävling, klicka på aktuell spelklass och klicka på aktuell division.
  3. Alla matcher visas. Välj aktuell match genom att klicka på knappen Rapportera resultat.
  4. Lägg in resultatet (här kan du lägga in WO). Spara genom att klicka på Spara ändringar.

Liverapportera

1. Klicka på Tävlingar/Administrera idrott, klicka på aktuell idrott.
  2. Klicka på fliken Pågående, klicka på aktuell tävling, klicka på aktuell spelklass och klicka på aktuell division.
  3. Alla matcher visas. Klicka på den aktuella matchen.
  4. Klicka på fliken Liverapportering och sedan på plustecknet.
  5. Lägg till aktuell Händelsetyp och klicka på Lägg till.