Såhär rapporterar du in resultat från spelade matcher:

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott

3. Välj fliken Pågående längst upp på sidan.

4. Välj aktuell Tävling, Spelklass samt Serie/Division (tabell och samtliga matcher i serien/divisionen visas).

5. Välj aktuell match och klicka på den gröna knappen Rapportera resultat.

6. Ange resultatet i matchen (även W.O). Spara genom att klicka på den gröna knappen Spara ändringar.

Liverapportera

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn.

2. Välj aktuell idrott

3. Välj fliken Pågående längst upp på sidan.

4. Välj aktuell Tävling, Spelklass samt Serie/Division (tabell och samtliga matcher i serien/divisionen visas).

5. Klicka på den aktuella matchen och välj fliken Liverapportering.

6. Lägg till aktuell Händelsetyp och klicka på den gröna knappen Lägg till.