Det här steget görs för att medlemmen ska kunna anmäla sig till seriespel eller cup.

1. Klicka på Tävlingar i vänstermenyn och välj Administrera idrott.
  2. Välj aktuell idrott och klicka på Lägg till för att skapa en tävling.
  3. Under Namn skriver du namnet på tävlingen (till exempel Fotboll 2018).
  4. Här anger du också datum för när anmälan ska öppnas och när den stängs. Du anger också när tävlingen börjar och slutar (dessa datum används vid lottning och går att ändra när det är dags för lottning).
  5. Sista avanmälningsdag – Rekommendation är att sätta detta datum till innan anmälan har öppnat, alltså att sista datum för avanmälan redan har passerat. Annars kan de avanmäla laget utan att prata med dig.
  6. Välj om medlemskap krävs för att anmäla sig till tävling.
  7. Spara genom att klicka på Lägg till.

1. Dubbelklicka på tävlingen och klicka på Lägg till klass.
  2. Fyll i Namn på klassen (till exempel Dam eller Mixad).
  3. Välj den tabell som ska användas och eventuell Topplista.

1. Markera fliken Anmälan. Välj Anmälningsavgift (välj mellan befintliga eller skapa en ny).
  2. Fältet Minst antal medlemmar per lag bör lämnas tom.
  3. Här kan du lägga till frågor som måste svaras på när man anmäler laget till exempel tröjfärg. (Du kan även få dessa svar att synas på tävlingssidan för de andra lagen).
  4. Fliken Tävlingstyp ska du inte göra något med!
  5. Spara genom att klicka på Lägg till.

Om du fann den här artikeln användbar så kan du även ha användning av följande artikel: Skapa en idrott (tex fotboll)