Detta steg görs för att skapa en ny tävling samt för att öppna upp anmälan för personer som vill delta i tävlingen.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn

2. Välj aktuell idrott (den idrott som du aktiverade i tidigare steg).

3. Klicka på den gröna knappen Lägg till för att skapa en ny tävling.

4. Fyll i samtliga fält som dyker upp beroende på vilka förutsättningar som finns i er förening samt viktig information som ni vill delge till de som anmäler sig. På bilden nedan ser ni ett exempel på hur fälten kan fyllas i.

Tips: I fältet Sista avanmälningsdag välj ett datum som infaller innan datumet för Sista anmälningsdag. Detta för att att lag inte ska kunna avanmäla sig efter sista anmälningsdagen. Det försvårar senare arbete med att skapa spelschema och lottning.

(Klicka på bilden för att göra den större)

Gå vidare till Steg 7 - Skapa klass/klasser