1. Klicka på Tävlingar i vänstermenyn. Välj Inställningar. Här finns olika inställningar att göra på respektive flik i överkant.
  2. Vid start står du på fliken Idrotter. Börja med att klicka på knappen Lägg till för att lägga till en idrott. Skriv namnet på idrotten (till exempel Fotboll) och koppla den till aktuell aktivitetstyp genom att klicka på Aktivitetstyp. Spara genom att klicka på Lägg till.

Om du fann den här artikeln användbar så kan du även ha användning av följande artikel: Skapa kategori och aktivitetstyp