1. Klicka på Inställningar i vänstermenyn och välj Försäljning.
  2. Klicka på fliken Produkter och klicka på knappen Lägg till ny produkt.
  3. Välj namn (till exempel ”Laganmälan fotboll 2018” eller ”Startavgift Vårcup 2019”).
  4. Fyll i övriga obligatoriska uppgifter.
  5. VIKTIGT – rutan Visa i webbshop ska INTE kryssas i.
  6. Spara genom att klicka på Lägg till.

(Steg 2b – Erbjud betalsätt ”Fakturera företag”)

1. Vill ni erbjuda betalsättet ”fakturera företag” så görs det under Inställningar i
  2. vänstermenyn.
  3. Klicka på Allmänt och sedan fliken Ekonomi överkanten.
  4. Nu visas de betalsätt ni tidigare ställt in.
  5. Klicka på Faktura och markera rutan vid Tillåt kunder att fakturera företag.
  6. Klicka på Spara ändringar för att spara.

Om du fann den här artikeln användbar så kan du även ha användning av följande artikel: Lottning - Tilldela tider

Behöver du mer information om hur du strukturerar upp er ekonomi på KIT? Då kan följande länk vara behjälplig: Ekonomi