Det här steget görs för att medlemmen ska kunna se lagets matcher kalendern.

1. Klicka på Schema i vänstermenyn och välj Inställningar.
  2. Under rubriken Kategorier (längst ner på sidan) klickar du på knappen Lägg till. Här skapar du till en övergripande kategori (till exempel Lagidrott). Spara genom att klicka på Lägg till.

1. Under rubriken Aktivitetstyper (högst upp på sidan) väljer du aktuell flik och klickar på knappen Lägg till.
  2. Välj ett namn för den nya aktivitetstypen (till exempel Fotboll eller Zumba). Spara genom att klicka på Lägg till aktivitetstyp.

Om du fann den här artikeln användbar så kan du även ha användning av följande artikel:
Skapa tävling, spelklass och anmälan