Nedan följer steg för steg guide med instruktioner för hur ni gör vid för att koppla ert Swish Handel till systemet och få över ert nya certifikat.
Se till att ni har satt upp Swish handel med er bank. Om inte så vänd er till dom och sätt igång det. Glöm inte ange att Zoezi ska stå som teknisk leverantör.
När ni fått godkänt från banken så kontaktar ni Zoezi support telefon 013 10 18 40 så hjälper dom er igång.

1. Se till så att Swish-modulen är igång. Detta startar du via Tillvalsbutik. I KIT; gå till Tillvalsbutik > Swish. Kontrollera att swishnummer stämmer. På ”Få certifikatfil (CSR)” klicka på Hämta och ladda ner fil.
 Öppna filen, förslagsvis i anteckningar, och kopiera hela innehållet med text och siffror.

2. Gå därefter till https://comcert.getswish.net/cert-mgmt-web/authentication
 Ni får där fylla i ert swishnummer och logga in med bankID.

3. Gå till New Certificate uppe i menyn. Under texten Paste CSR finns en ruta där ni ska klistra in innehållet från filen ni laddade hem från KIT. Klicka därefter på Generate. När det genomförts ska det finnas en ny ruta under Download Certificate med en massa ny text. Kopiera detta innehåll och klistra in i ett nytt dokument, exempelvis i anteckningar. Spara filen.

4. Filen med det nya certifikatet laddas upp i KIT på Inställningar > Allmänt > Swish. ”Ladda upp certifikat” där ni klickar på Välj Fil och laddar upp ert nya certifikat som ni just hämtade på ert swishkonto. Kom ihåg att spara ändringar!

5. Nytt betalsätt kommer ha skapats och finnes i listan under Inställningar > Allmänt > Ekonomi med namnet ”Swish Internet” och kan därefter börja användas i webbshoppen.