Den här guiden beskriver hur ni som förening kan hantera fakturor och fakturainställningar.

Det finns två sätt att att hantera fakturor på i KIT, Det ena sättet är att göra det under enskild medlemsprofil, klicka här för att komma till den guiden.  Denna guide kommer att visa samtliga medlemmars fakturor och hur ni kan hantera fakturorna.

Gör såhär:

Klicka på Ekonomi i vänstermenyn och sedan på fakturor

Där kommer ni hitta tre flikar, nedan kan ni läsa vad respektive flik innebär.

Bekräfta fakturor: I denna flik hittar ni alla obekräftade fakturor
*När en faktura är bekräftad kommer den att skickas automatiskt på fakturadagen. Anpassa datumet ni bekräftar fakturor på efter era betalvillkor. En faktura som har 10 dagars betalvillkor och som förfaller till betalning den 28:e bekräftas senast den 18:e samma månad.
Fakturor: Under denna flik så hittar ni alla fakturor, samt kreditfakturor för medlemmarna.

Medlemsfordringar: Under denna flik så hittar ni fordringar och har möjlighet att söka på ett specifikt datum

Ni kan ladda ner statistik från samtliga flikar genom att trycka på den gröna knappen Hämta som Excel.