Den här guiden visar hur ni tar fram en överblick av föreningens ekonomi, kopplat till KIT samt förklarar vad respektive flikar innebär. Under överblicken kan ni se betalningar som gjort av medlemmar och er samt se en historisk av alla transaktioner.

Gör såhär:

1. Klicka på Ekonomi i vänstermenyn och sedan på Dashboard
2. Här hittar ni olika flikar med olika typer av information. Klicka på den flik ni önskar besöka. Nedanför bilden kan ni se vad respektive flik innebär.

(Klicka för att göra bilden större)

Obetalda: Alla betalningar som ligger som obetalda av medlemmar

Kommande betalningar: Fakturor eller autogirodragningar som ska betalas av medlemmarna

Skickade betalningar: Skickade betalningar som medlemmen fått aviserad

Presentkort och värdekort: Ifall medlemmen löst ut ett presentkort eller ett värdekort

Historik: En överblick av alla transaktioner som gjorts i föreningen. Oavsett betalningsmetod

För att ladda ner statistiken hittar ni under samtliga flikar en grön knapp där det står Hämta som Excel, genom att klicka på knappen får ni statistiken nerladdat i en Excelfil.