Byta tid/datum på en match (när lottning är gjord och serien är igång):

1. Klicka på Tävlingar/Administrera idrott, klicka på aktuell idrott.
  2. Klicka på fliken Pågående, klicka på aktuell tävling, klicka på aktuell spelklass och klicka på aktuell division.
  3. Alla matcher visas. Välj aktuell match genom att klicka på knappen Ändra.
  4. Gör ändringarna och spara genom att klicka på Spara ändringar.

Tänk på att det inte går att lägga en match på en redan uppbokad tid i hallen/på planen. Om du vill byta tid mellan två matcher måste du flytta den ena matchen till en tillfällig tid/plats för att kunna göra bytet.