Såhär gör du för att byta datum/tid på en match (när lottning är gjord och serien är igång):

OBS! Tänk på att det inte går att lägga en match på en redan uppbokad tid i lokalen/platsen. Om det redan är en match inbokad på datumet/tiden som du ska byta till - hitta en tillfällig ledig tid i en lokal/plats för den redan inbokade matchen.

1. Välj Tävlingar à Administrera idrott i vänstermenyn

2. Välj aktuell idrott

3. Välj fliken Pågående längst upp sidan.

4. Välj aktuell Tävling, Spelklass samt Serie/Division (tabell och samtliga matcher i serien/divisionen visas).

5. Välj aktuell match och klicka på den orangea knappen Ändra.

6. Gör de ändringar du önskar och spara genom att klicka på den gröna knappen Spara ändringar.