Innan ni kan starta upp föreningens KIT-sida behöver ni aktivera integration med IdrottOnline. Klicka här för att komma till guiden Aktivera integration med IdrottOnline.

Den här guiden visar hur ni startar upp er förenings KIT-sida. Du behöver ha följande uppgifter till hands: föreningens bankkontonummer, organisationsnummer och mejladress till dig som administratör.

1. Klicka HÄR eller använd denna länk för att starta upp KIT för er förening: https://korpenriks.zoezi.se/staff#/pages/newsite

2. Fyll i de obligatoriska uppgifterna, markerade med *

• OBS! Lösenordet är: hejsan
  • Clearing- och bankkontonummer ska skrivas utan mellanslag, punkter och bindestreck.
  • Om du kopierar och klistrar in bankkontonumret så kan du behöva sudda en siffra och skriva in det igen, för att det ska fungera.
  • Har ni Swedbank eller Sparbanken så ser ert konto och clearing ut som följer: CCCC-C XXXXXXXX-X
  • I rutan för clearingnummer fyller ni i de första 4 sifforna, resterande 10 siffror fyller ni i rutan för bankkontonummer:
    • Clearingnummer: CCCC
    • Bankkontonummer: CXXXXXXXXX

3. Bocka ur samtliga funktioner i systemet förutom fakturering (se bild nedan, klicka på bilden för att göra den större).

4. Klicka sedan på knappen "Starta" längst ned på sidan. Genom att starta systemet godkänner du avtalsvillkoren mellan Föreningen och Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet.

Nya GDPR (som började gälla 25 maj 2018) ställer ökade krav på oss vad avser krav på regelverk och uppföljning. Det innebär att vi formulerat avtalet på ett sätt som ska förenkla för föreningen att följa den nya lagen. Förutsatt att man följer avtalet, särskilt vad gäller att inte ha andra parallella register. Förbundets kansli ansvarar för samordning med IdrottOnline. Har föreningen några frågor kring villkoren är ni välkomna att kontakta Korpens rådgivningstjänst på telefonnummer 08-699 64 00 eller på fraga@korpen.se.

Observera att det kan ta en liten stund efter att du tryckt på knappen "Starta" till systemet är igång.

Om allt har fungerat som det ska, kommer det ett mejl med information om hur ni kommer åt systemet till e-postadressen ni fyllt i som förste administratör.

5. Följ länken i mejlet och logga in med det lösenord som ni fått skickat till er.

Om du skulle fastna och inte lyckas starta så når du Zoezis support på support@zoezi.se eller på telefon 013-10 18 40.