Använd länken (https://korpenriks.zoezi.se/staff#/pages/newsite) för att starta KIT för föreningen. Du behöver ha följande uppgifter till hands: föreningens bankkontonummer, organisationsnummer och mejladress till dig som administratör.

Lösenordet är: hejsan

Om du kopierar och klistrar in kontonumret så kan du behöva sudda en siffra och skriva in den igen, för att det ska fungera.

Mellanslag, punkter eller bindestreck behöver inte anges när du skriver in clearing och bankkontonummer.

Har ni Swedbank eller Sparbanken så ser ert konto och clearing ut som följer:

CCCC-C XXXXXXXX-X

I rutan för clearingnummer fyller ni i de första 4 sifforna, resterande 10 siffror fyller ni i rutan för bankkontonummer:

Clearingnummer: CCCC

Bankkontonummer: CXXXXXXXXX

Se till att endast Fakturering är ikryssat under rubriken Funktioner i systemet (se bild).

Genom att starta systemet godkänner du avtalsvillkoren mellan Föreningen och Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet.

Nya GDPR (som började gälla 25 maj 2018) ställer ökade krav på oss vad avser krav på regelverk och uppföljning. Det innebär att vi formulerat avtalet på ett sätt som ska förenkla för föreningen att följa den nya lagen. Förutsatt att man följer avtalet, särskilt vad gäller att inte ha andra parallella register. Förbundets kansli ansvarar för samordning med IdrottOnline. Har föreningen några frågor kring villkoren är ni välkomna att kontakta Korpens rådgivningstjänst på telefonnummer 08-699 64 00 eller på fraga@korpen.se.

Observera att det kan ta en liten stund efter att du tryckt på knappen Starta längst ner innan systemet är igång.

Om allt har fungerat som det är tänkt så får du ett mejl med information om hur du kommer åt systemet.

Följ länken i mejlet och logga in med det lösenord som du fått skickat till dig.

Om du skulle fastna och inte lyckas starta så når du Zoezis support på support@zoezi.se eller på telefon 013-10 18 40.