Om det inte går att lägga till divisioner i en tävling/seriespel så kan det bero på att funktionen för att lägga till steg inte syns.

Se bild:

Ser ni "Steg" på er sida, men inte gruppspel. Klicka på "Lägg till" och lägg till ett steg som heter gruppspel. Nu ska det gå att lägga till divisioner.

Ser ni inte "Steg" på er sida och det inte går att lägga till divisioner så behöver Cup-modulen startas.

Detta gör ni genom att välja inställningar i vänsterspalten på er sida, gå sedan in på hantera moduler och sök sedan upp "Cup", välj att starta modul och gå tillbaka in på idrotten och aktuell tävling och lägg till steget "gruppspel" enligt ovan.